Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové karbanátky se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 780 kJ /
1 143 kcal
Bílkoviny61,10 g
– z toho živočišné bílkoviny42,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,74 g
Tuky45,73 g
– nasycené23,27 g
– nenasycené17,28 g
–– mononenasycené13,67 g
–– polynenasycené3,62 g
––– omega 30,19 g
Vláknina20,64 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 874 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy112,10 g
– cukry7,76 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku pohanky Pohanka loupaná 125 g
1 hrnek 1 hrnek vařící vody Voda 250 ml
100 g 100 g strouhané Goudy Gouda 45% t. v s. 100 g
70-80 g 70-80 g jemně strouhaného celeru Celer bulva čerstvá 75 g
kousek kousek jemně nakrájeného pórku Pórek čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
strouhanka (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.