Nutriční hodnoty (Raw brokolicové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 799 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 42,22 g |
– nasycené | 5,78 g |
– nenasycené | 36,17 g |
–– mononenasycené | 31,25 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,78 g |
– cukry | 1,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 šálek 1 šálek semínek slunečnice | Slunečnicová semínka loupaná | |
sůl (nejlépe Himalajská) | Sůl mořská | |
1/2 1/2 citronu - šťáva | Citrón čerstvý | 45 g |
1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |