Nutriční hodnoty (Raw brokolicové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 799 kJ / 430 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 42,22 g |
| – nasycené | 5,78 g |
| – nenasycené | 36,17 g |
| –– mononenasycené | 31,25 g |
| –– polynenasycené | 4,92 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,78 g |
| – cukry | 1,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 šálek 1 šálek semínek slunečnice | Slunečnicová semínka loupaná | |
| sůl (nejlépe Himalajská) | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 citronu - šťáva | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |