Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 321 kJ /
316 kcal
Bílkoviny4,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,04 g
Tuky6,43 g
– nasycené1,19 g
– nenasycené6,33 g
–– mononenasycené3,43 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,49 g
Vláknina18,89 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,13 g
– cukry36,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 menší červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
plátek plátek celeru Celer bulva čerstvá
plátek plátek másla o síle cca 1cm Máslo kravské
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1-1,2 l 1-1,2 l zeleninového vývaru nebo vody Vývar zeleninový 1100.000023841858 ml
sůl a mletý pepř na dochucení Pepř černý mletý
do každého talíře lžíce lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.