Nutriční hodnoty (Zabijačkové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 408 kJ / 1 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,32 g |
| Tuky | 18,56 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 9,52 g |
| –– mononenasycené | 7,06 g |
| –– polynenasycené | 2,47 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 42,24 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 8,28 g |
| Sůl | 20,50 g |
| Sacharidy | 69,40 g |
| – cukry | 49,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
| pálivá mletá paprika | Paprika pálivá | |
| 5 5 bobulí jalovce | Jalovec sušený | |
| 8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
| 100 ml 100 ml pálenky | Slivovice | 100 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| vývar (libovolný) | Vývar masový |