Nutriční hodnoty (Kližka na křenu a jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
| Tuky | 39,23 g |
| – nasycené | 18,33 g |
| – nenasycené | 19,41 g |
| –– mononenasycené | 15,40 g |
| –– polynenasycené | 4,01 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 22,28 g |
| Cholesterol | 315 mg |
| Sodík | 753 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 60,60 g |
| – cukry | 40,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 menší kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 60 g |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí |