Nutriční hodnoty (Kližka na křenu a jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 39,23 g |
– nasycené | 18,33 g |
– nenasycené | 19,41 g |
–– mononenasycené | 15,40 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 22,28 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 60,60 g |
– cukry | 40,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 menší kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 60 g |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar | Vývar hovězí |