Nutriční hodnoty (Edův salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 872 kJ / 4 033 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 95,50 g |
| Tuky | 16,20 g |
| – nasycené | 3,70 g |
| – nenasycené | 10,00 g |
| –– mononenasycené | 3,95 g |
| –– polynenasycené | 6,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 166,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25,89 g |
| Sůl | 63,00 g |
| Sacharidy | 801,50 g |
| – cukry | 694,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 3000 g |
| 3 kg 3 kg řepy | Červená řepa čerstvá | 3000 g |
| 0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kmínu | Kmín | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce soli | Sůl mořská | 60 g |
| 40 dkg 40 dkg cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| 0,5 l 0,5 l octu | Ocet lihový | 500 ml |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |