Nutriční hodnoty (Edův salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 872 kJ / 4 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 95,50 g |
Tuky | 16,20 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 10,00 g |
–– mononenasycené | 3,95 g |
–– polynenasycené | 6,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 166,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,89 g |
Sůl | 63,00 g |
Sacharidy | 801,50 g |
– cukry | 694,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 3000 g |
3 kg 3 kg řepy | Červená řepa čerstvá | 3000 g |
0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce kmínu | Kmín | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce soli | Sůl mořská | 60 g |
40 dkg 40 dkg cukru | Cukr bílý | 400 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
0,5 l 0,5 l octu | Ocet lihový | 500 ml |
0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |