Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Edův salát s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 872 kJ /
4 033 kcal
Bílkoviny95,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny95,50 g
Tuky16,20 g
– nasycené3,70 g
– nenasycené10,00 g
–– mononenasycené3,95 g
–– polynenasycené6,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina166,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25,89 g
Sůl63,00 g
Sacharidy801,50 g
– cukry694,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg zelí Zelí bílé čerstvé 3000 g
3 kg 3 kg řepy Červená řepa čerstvá 3000 g
0,5 kg 0,5 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce kmínu Kmín 30 g
4 lžíce 4 lžíce soli Sůl mořská 60 g
40 dkg 40 dkg cukru Cukr bílý 400 g
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
0,5 l 0,5 l octu Ocet lihový 500 ml
0,5 l 0,5 l vody Voda 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.