Nutriční hodnoty (Bagety s olivovými poupaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 499 kJ / 2 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,63 g |
| Tuky | 52,13 g |
| – nasycené | 7,91 g |
| – nenasycené | 42,57 g |
| –– mononenasycené | 32,46 g |
| –– polynenasycené | 10,11 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 430,89 g |
| – cukry | 22,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 320 ml 320 ml vody | Voda | 320 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g celozrnné pšeničné mouky jemné | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| asi 7-8 g asi 7-8 g droždí | Droždí pekařské lisované | 7.5 g |