Nutriční hodnoty (Salát s cizrnou a čočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 651 kJ / 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
| Tuky | 47,91 g |
| – nasycené | 6,59 g |
| – nenasycené | 41,19 g |
| –– mononenasycené | 35,56 g |
| –– polynenasycené | 5,62 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,33 g |
| – cukry | 34,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka odkapané cizrny | Cizrna | |
| 1 plechovka 1 plechovka odkapané čočky | Čočka hnědá neloupaná | |
| 1 1 okurka nakrájená na kostičky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 nakrájená rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 4 4 sterilované okurky nakrájené na drobno | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 malá cibule najemno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
| oregano a tymián | Oregano sušené | |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 75 ml 75 ml bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 75 ml |
| 25 ml 25 ml medu | Med nepasterovaný | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| šťáva a kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý |