Nutriční hodnoty (Křupavé koprové okurky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 709 kJ / 647 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g | 
| Tuky | 22,54 g | 
| – nasycené | 3,51 g | 
| – nenasycené | 19,04 g | 
| –– mononenasycené | 15,97 g | 
| –– polynenasycené | 3,07 g | 
| ––– omega 3 | 0,02 g | 
| Vláknina | 37,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 111 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 87,64 g | 
| – cukry | 25,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g salátových okurek | Okurka salátová čerstvá | 500 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce jemně nasekaného čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 lžička 1 lžička hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml | 
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky cukru krupice | Cukr bílý | 12.5 g | 
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g | 
 
	