Nutriční hodnoty (Focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 12 400 kJ / 2 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,90 g |
| Tuky | 77,00 g |
| – nasycené | 9,86 g |
| – nenasycené | 63,58 g |
| –– mononenasycené | 46,42 g |
| –– polynenasycené | 17,16 g |
| ––– omega 3 | 2,51 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 481,89 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 ml 400 ml vlažné vody | Voda | 400 ml |
| 1 1 žička medu | Med nepasterovaný | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 660 g 660 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 660 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje na potření těsta | Olej řepkový | 22 ml |
| sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| rozmarýn (nejlépe čerstvý, ale může být i sušený) | Rozmarýn sušený |