Nutriční hodnoty (Fritole di Carnevale (Benátské koblihy))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 557 kJ / 2 762 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 76,99 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,95 g | 
| Tuky | 58,78 g | 
| – nasycené | 27,70 g | 
| – nenasycené | 23,94 g | 
| –– mononenasycené | 17,38 g | 
| –– polynenasycené | 6,56 g | 
| ––– omega 3 | 0,61 g | 
| Vláknina | 27,78 g | 
| Cholesterol | 626 mg | 
| Sodík | 665 mg | 
| Sůl | 1,52 g | 
| Sacharidy | 456,99 g | 
| – cukry | 169,57 g | 
| ––– laktóza | 5,22 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g vody | Voda | 100 ml | 
| 100 g 100 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml | 
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g | 
| 30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g | 
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml | 
| 420 g 420 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 420 g | 
| 150 g 150 g rozinek | Rozinky | 150 g | 
| 21 g 21 g čerstvého droždí (1/2 kostky) | Droždí pekařské lisované | 21 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| cukr písek | Cukr bílý |