Nutriční hodnoty (Džatky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 148 kJ / 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 154,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
omastek | Výpek | |
cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
podmáslí, kyška | Kyška |