Nutriční hodnoty (Rukolový "špenát")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 649 kJ / 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,17 g |
| Tuky | 0,69 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,36 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 9,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,35 g |
| – cukry | 5,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 300 300 g lístků rukoly | Rukola čerstvá | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| zeleninový vývar nebo voda | Vývar zeleninový | |
| smetana na zjemnění | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |