Nutriční hodnoty (Rukolový "špenát")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 649 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,17 g |
Tuky | 0,69 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,29 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,35 g |
– cukry | 5,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300 300 g lístků rukoly | Rukola čerstvá | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
zeleninový vývar nebo voda | Vývar zeleninový | |
smetana na zjemnění | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |