Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rukolový "špenát")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie649 kJ /
155 kcal
Bílkoviny5,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,17 g
Tuky0,69 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,29 g
––– omega 30,02 g
Vláknina9,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,35 g
– cukry5,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 300 300 g lístků rukoly Rukola čerstvá
lžíce lžíce másla Máslo kravské
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
zeleninový vývar nebo voda Vývar zeleninový
smetana na zjemnění Smetana kravská sladká 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.