Nutriční hodnoty (Mrkvový závin s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 818 kJ / 3 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
| Tuky | 157,72 g |
| – nasycené | 39,43 g |
| – nenasycené | 113,61 g |
| –– mononenasycené | 75,57 g |
| –– polynenasycené | 38,04 g |
| ––– omega 3 | 2,77 g |
| Vláknina | 49,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 650 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 524,00 g |
| – cukry | 281,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 150 g 150 g jemně nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| ½ l žičky žičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý |