Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s tvarůžky a kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 384 kJ / 1 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 120,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,32 g |
| Tuky | 38,89 g |
| – nasycené | 15,30 g |
| – nenasycené | 15,44 g |
| –– mononenasycené | 12,39 g |
| –– polynenasycené | 3,05 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 18,68 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 4,75 g |
| Sůl | 11,55 g |
| Sacharidy | 93,40 g |
| – cukry | 12,44 g |
| ––– laktóza | 6,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 200 g 200 g tvarůžků | Tvarůžky | 200 g |
| 200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 dl 1 dl smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |