Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s tvarůžky a kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 384 kJ / 1 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,32 g |
Tuky | 38,89 g |
– nasycené | 15,30 g |
– nenasycené | 15,44 g |
–– mononenasycené | 12,39 g |
–– polynenasycené | 3,05 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 18,68 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 4,75 g |
Sůl | 11,55 g |
Sacharidy | 93,40 g |
– cukry | 12,44 g |
––– laktóza | 6,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
200 g 200 g tvarůžků | Tvarůžky | 200 g |
200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1 dl 1 dl smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |