Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 122 kJ /
3 853 kcal
Bílkoviny58,92 g
– z toho živočišné bílkoviny38,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky202,24 g
– nasycené58,48 g
– nenasycené128,00 g
–– mononenasycené94,40 g
–– polynenasycené33,60 g
––– omega 38,91 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 582 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy446,40 g
– cukry292,00 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru krystal Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 3 Zlaté klasy (nebo vanilkové pudinkové prášky) Puding v prášku
1200 ml 1200 ml kompotovaných jahod Jahody zavařené
2 2 vanilkového cukry
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 45 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
tuk (na vymazání) Margarín
hrubá mouka (na vysypání) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.