Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 122 kJ / 3 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 202,24 g |
– nasycené | 58,48 g |
– nenasycené | 128,00 g |
–– mononenasycené | 94,40 g |
–– polynenasycené | 33,60 g |
––– omega 3 | 8,91 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 446,40 g |
– cukry | 292,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 3 Zlaté klasy (nebo vanilkové pudinkové prášky) | Puding v prášku | |
1200 ml 1200 ml kompotovaných jahod | Jahody zavařené | |
2 2 vanilkového cukry | ||
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
tuk (na vymazání) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hrubá |