Nutriční hodnoty (Jahodové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 122 kJ / 3 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 202,24 g |
| – nasycené | 58,48 g |
| – nenasycené | 128,00 g |
| –– mononenasycené | 94,40 g |
| –– polynenasycené | 33,60 g |
| ––– omega 3 | 8,91 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 582 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 446,40 g |
| – cukry | 292,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 3 Zlaté klasy (nebo vanilkové pudinkové prášky) | Puding v prášku | |
| 1200 ml 1200 ml kompotovaných jahod | Jahody zavařené | |
| 2 2 vanilkového cukry | ||
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| tuk (na vymazání) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hrubá |