Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tofu s vajíčkem a zeleninou pode Eduarda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 002 kJ /
240 kcal
Bílkoviny18,53 g
– z toho živočišné bílkoviny18,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky15,95 g
– nasycené4,13 g
– nenasycené7,34 g
–– mononenasycené5,68 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,09 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy4,73 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 tofu přírodní Tofu natural
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
1 dl 1 dl vývaru Vývar hovězí 100 ml
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
3 hrsti 3 hrsti vyloupaného mladého hrášku Hrášek zelený
1 hrst 1 hrst kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 hrst 1 hrst nakrájeného květáku Květák čerstvý
1 hrst 1 hrst nastrouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30%
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.