Nutriční hodnoty (Tofu s vajíčkem a zeleninou pode Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 002 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 15,95 g |
– nasycené | 4,13 g |
– nenasycené | 7,34 g |
–– mononenasycené | 5,68 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 4,73 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 tofu přírodní | Tofu natural | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
3 hrsti 3 hrsti vyloupaného mladého hrášku | Hrášek zelený | |
1 hrst 1 hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 hrst 1 hrst nakrájeného květáku | Květák čerstvý | |
1 hrst 1 hrst nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |