Nutriční hodnoty (Tofu s vajíčkem a zeleninou pode Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 002 kJ / 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 15,95 g |
| – nasycené | 4,13 g |
| – nenasycené | 7,34 g |
| –– mononenasycené | 5,68 g |
| –– polynenasycené | 1,66 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 4,73 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tofu přírodní | Tofu natural | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 hrsti 3 hrsti vyloupaného mladého hrášku | Hrášek zelený | |
| 1 hrst 1 hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| 1 hrst 1 hrst nakrájeného květáku | Květák čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |