Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na mandlích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 000 kJ /
1 195 kcal
Bílkoviny18,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,10 g
Tuky113,18 g
– nasycené46,92 g
– nenasycené64,94 g
–– mononenasycené43,31 g
–– polynenasycené21,63 g
––– omega 30,24 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,14 g
– cukry2,77 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce kapra Kapr
mletá červená paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
100 g 100 g plátků mandlí Mandle loupané 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.