Nutriční hodnoty (Kapr na mandlích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 000 kJ / 1 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 113,18 g |
– nasycené | 46,92 g |
– nenasycené | 64,94 g |
–– mononenasycené | 43,31 g |
–– polynenasycené | 21,63 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,14 g |
– cukry | 2,77 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce kapra | Kapr | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
100 g 100 g plátků mandlí | Mandle loupané | 100 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská |