Nutriční hodnoty (Kapr na mandlích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 000 kJ / 1 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,10 g |
| Tuky | 113,18 g |
| – nasycené | 46,92 g |
| – nenasycené | 64,94 g |
| –– mononenasycené | 43,31 g |
| –– polynenasycené | 21,63 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,14 g |
| – cukry | 2,77 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce kapra | Kapr | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| 100 g 100 g plátků mandlí | Mandle loupané | 100 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |