Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na batátovo-okurkovém základě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie174 kJ /
42 kcal
Bílkoviny1,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky0,32 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,22 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,05 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce kapra Kapr
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletá červená paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
1 1 batát Batáty neloupané
1 1 menší okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.