Nutriční hodnoty (Kapr na batátovo-okurkovém základě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 0,32 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,05 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce kapra | Kapr | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
1 1 menší okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý |