Nutriční hodnoty (Kapr na batátovo-okurkovém základě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 174 kJ / 42 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 0,32 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,05 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce kapra | Kapr | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 batát | Batáty neloupané | |
| 1 1 menší okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý |