Nutriční hodnoty (Pečené lilkové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 876 kJ / 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
| Tuky | 54,36 g |
| – nasycené | 14,09 g |
| – nenasycené | 34,27 g |
| –– mononenasycené | 29,46 g |
| –– polynenasycené | 4,81 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 556 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 24,27 g |
| – cukry | 10,54 g |
| ––– laktóza | 0,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g lilku | Lilek čerstvý | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |