Nutriční hodnoty (Cuketa v koprové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 829 kJ / 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,91 g |
| Tuky | 11,28 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 10,00 g |
| –– mononenasycené | 7,09 g |
| –– polynenasycené | 2,91 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 3,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,51 g |
| – cukry | 16,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cuketa (mladá a pevná) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička medu (nebo cukru) | Med nepasterovaný | 18 g |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské (nebo plnotučné) hořčice | ||
| 2 lžičky 2 lžičky bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |