Nutriční hodnoty (Salát s bramborami a balzamikovým kuřetem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 166 kJ / 1 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 10,50 g |
| – nasycené | 2,41 g |
| – nenasycené | 6,89 g |
| –– mononenasycené | 2,96 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 555 mg |
| Sůl | 1,48 g |
| Sacharidy | 160,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 150 ml 150 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 150 ml |
| voda (podle potřeby) | Voda | |
| 500 g 500 g nových brambor | Brambor raný | 500 g |
| polníček (jiný oblíbený salát nebo směs) | Polníček čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |