Nutriční hodnoty (Salát s bramborami a balzamikovým kuřetem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 166 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
Tuky | 10,50 g |
– nasycené | 2,41 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 2,96 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 160,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
150 ml 150 ml balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 150 ml |
voda (podle potřeby) | Voda | |
500 g 500 g nových brambor | Brambor raný | 500 g |
polníček (jiný oblíbený salát nebo směs) | Polníček čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |