Nutriční hodnoty (Cizrnovo-fazolová pánev podle Eduarda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 600 kJ / 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 84,77 g |
| – nasycené | 41,15 g |
| – nenasycené | 42,51 g |
| –– mononenasycené | 36,25 g |
| –– polynenasycené | 6,25 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 15,85 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 plechovka 1 plechovka fazolí s nálevem | Fazole bílé | |
| 1 plechovka 1 plechovka cizrny s nálevem | Cizrna | |
| Heinz kečup | Kečup sladký | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 1 1 čili paprička | ||