Nutriční hodnoty (Ořechová hrnková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 909 kJ / 5 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 317,31 g |
– nasycené | 29,19 g |
– nenasycené | 250,05 g |
–– mononenasycené | 101,24 g |
–– polynenasycené | 148,81 g |
––– omega 3 | 29,10 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 859 mg |
Sodík | 490 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 486,74 g |
– cukry | 264,88 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |