Nutriční hodnoty (Ořechová hrnková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 909 kJ / 5 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 317,31 g |
| – nasycené | 29,19 g |
| – nenasycené | 250,05 g |
| –– mononenasycené | 101,24 g |
| –– polynenasycené | 148,81 g |
| ––– omega 3 | 29,10 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 859 mg |
| Sodík | 490 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 486,74 g |
| – cukry | 264,88 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| tuk (na vymazání) | Margarín | |
| mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hladká |