Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová hrnková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 909 kJ /
5 236 kcal
Bílkoviny97,17 g
– z toho živočišné bílkoviny32,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,00 g
Tuky317,31 g
– nasycené29,19 g
– nenasycené250,05 g
–– mononenasycené101,24 g
–– polynenasycené148,81 g
––– omega 329,10 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 859 mg
Sodík 490 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy486,74 g
– cukry264,88 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.