Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v celerové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 026 kJ /
484 kcal
Bílkoviny16,42 g
– z toho živočišné bílkoviny5,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,38 g
Tuky21,99 g
– nasycené13,35 g
– nenasycené7,37 g
–– mononenasycené5,79 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,20 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 575 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy41,78 g
– cukry19,06 g
––– laktóza6,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 stehenní řízky Kuře stehno bez kůže
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
180 g 180 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
zeleninový vývar (nebo voda) Vývar zeleninový
grilovací koření (nebo jiné oblíbené) Grilovací koření
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 špetka 1 špetka kurkumy Kurkuma mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.