Nutriční hodnoty (Filé se sardelovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 352 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 35,42 g |
| – nasycené | 19,61 g |
| – nenasycené | 14,84 g |
| –– mononenasycené | 13,05 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 124 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,03 g |
| Sacharidy | 20,40 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 12,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
| 150 g 150 g čerstvého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 3-4 lžičky 3-4 lžičky sardelové pasty | Sardelová pasta | 17.5 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sekaného čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| asi 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| malé nové brambory | Brambor raný | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |