Nutriční hodnoty (Kuřecí jogurtové řízky v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 842 kJ / 2 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 312,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 294,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,49 g |
| Tuky | 52,93 g |
| – nasycené | 23,96 g |
| – nenasycené | 21,22 g |
| –– mononenasycené | 16,01 g |
| –– polynenasycené | 5,21 g |
| ––– omega 3 | 2,20 g |
| Vláknina | 17,63 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,28 g |
| Sacharidy | 149,12 g |
| – cukry | 24,47 g |
| ––– laktóza | 14,11 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1 špetka 1 špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 80 g 80 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 80 g |
| 50-60 ml 50-60 ml kyšky | Kyška | 55 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 50-60 g 50-60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 55 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |