Nutriční hodnoty (Beskydská fazolačka (od Mánka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 544 kJ / 1 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
| Tuky | 112,80 g |
| – nasycené | 37,99 g |
| – nenasycené | 54,60 g |
| –– mononenasycené | 44,51 g |
| –– polynenasycené | 10,09 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 4,67 g |
| Sůl | 11,20 g |
| Sacharidy | 92,60 g |
| – cukry | 20,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g strakatých fazolí | Fazole bílé | 150 g |
| 300 g 300 g uzeného bůčku (nebo krkovice) | Vepřový bok uzený | 300 g |
| 250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
| 200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |