Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna s fazolkami a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 193 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,61 g |
| Tuky | 12,61 g |
| – nasycené | 7,10 g |
| – nenasycené | 4,82 g |
| –– mononenasycené | 2,14 g |
| –– polynenasycené | 2,68 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 35,70 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 122,47 g |
| – cukry | 23,63 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna s kůží | Kuře stehno s kůží | |
| 10 10 větších brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 12.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 200 g 200 g mražených baby mrkviček | Baby karotka | 200 g |
| 200 g 200 g mražených fazolek | Fazolky mražené | 200 g |
| 2 2 střední cibule - nakrájené na kroužky | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3-4 hrnky 3-4 hrnky vývaru | Vývar hovězí | 875 ml |
| 4 4 tenčí plátky másla | Máslo kravské | 4 g |
| alobal |