Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 304 kJ /
790 kcal
Bílkoviny59,02 g
– z toho živočišné bílkoviny46,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,84 g
Tuky33,33 g
– nasycené12,32 g
– nenasycené17,48 g
–– mononenasycené13,02 g
–– polynenasycené4,46 g
––– omega 31,12 g
Vláknina17,15 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 1,44 g
Sůl3,35 g
Sacharidy56,02 g
– cukry23,82 g
––– laktóza2,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
plátek plátek másla Máslo kravské
2 2 rovné lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná
100 g 100 g taveného sýra Sýr tavený 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce bílého řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 30 ml
barevný pepř Pepř barevný
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
trochu trochu strouhaného tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30%
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.