Nutriční hodnoty (Cuketový perník s krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 983 kJ / 5 015 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 98,28 g |
| Tuky | 166,96 g |
| – nasycené | 23,17 g |
| – nenasycené | 129,72 g |
| –– mononenasycené | 90,88 g |
| –– polynenasycené | 38,84 g |
| ––– omega 3 | 10,90 g |
| Vláknina | 87,20 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 7,10 g |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 707,76 g |
| – cukry | 284,36 g |
| ––– laktóza | 19,61 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky najemno strouhané cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 2 hrnky 2 hrnky hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 250 g 250 g másla (pokojové teploty) | Máslo kravské | 250 g |
| cukr krupice (podle chuti) | Cukr bílý |