Nutriční hodnoty (Lívance z podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
| Energie | 5 022 kJ / 1 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 26,87 g |
| – nasycené | 9,99 g |
| – nenasycené | 15,88 g |
| –– mononenasycené | 8,78 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 5,25 g |
| Cholesterol | 558 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 181,15 g |
| – cukry | 55,50 g |
| ––– laktóza | 27,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml podmáslí | Podmáslí | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
| 150-200 g 150-200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 175 g |