Nutriční hodnoty (Rozmarýnová focaccia s lilkem a červenou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 018 kJ / 2 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,06 g |
| Tuky | 58,76 g |
| – nasycené | 9,11 g |
| – nenasycené | 47,48 g |
| –– mononenasycené | 36,73 g |
| –– polynenasycené | 10,75 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 31,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 392,00 g |
| – cukry | 39,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 320 g 320 g vody | Voda | 320 ml |
| 50 g 50 g olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1-1,5 lžičky 1-1,5 lžičky mletého rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 6.25 g |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| 8 g 8 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 8 g |
| 3 3 střední červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| lilek | Lilek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |