Nutriční hodnoty (Rudolfova jehla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 309 kJ / 1 986 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
| Tuky | 146,03 g |
| – nasycené | 67,18 g |
| – nenasycené | 74,31 g |
| –– mononenasycené | 63,03 g |
| –– polynenasycené | 11,28 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 8,58 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 2,73 g |
| Sůl | 6,68 g |
| Sacharidy | 40,03 g |
| – cukry | 29,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 250 g |
| 250 g 250 g stehenních kuřecích řízků | Kuřecí stehenní řízky | 250 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 150 g |
| 15 15 vypeckovaných sušených švestek | Švestky sušené | |
| 100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| dijonská hořčice (dle potřeby) | Hořčice dijonská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |