Nutriční hodnoty (Levná a rychlá bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 229 kJ / 3 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,19 g |
| Tuky | 16,45 g |
| – nasycené | 5,42 g |
| – nenasycené | 7,15 g |
| –– mononenasycené | 4,30 g |
| –– polynenasycené | 2,85 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 15,48 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 332 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 678,35 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 5 polévkových lžic oleje | Olej řepkový | |
| ovoce (zde ostružiny) | Jahody čerstvé |