Nutriční hodnoty (Domoda - africký zeleninový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 010 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,76 g |
Tuky | 39,41 g |
– nasycené | 8,04 g |
– nenasycené | 31,79 g |
–– mononenasycené | 19,26 g |
–– polynenasycené | 12,53 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 36,62 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 981 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 50,57 g |
– cukry | 17,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce arašídového másla | Máslo arašídové | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce arašídového oleje (nebo olivový) | Olej podzemnicový | 15 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 velká brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky kajenského pepře | Chilli paprička mletá | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |