Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Listový salát s chobotnicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 391 kJ /
571 kcal
Bílkoviny19,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,62 g
Tuky3,62 g
– nasycené0,99 g
– nenasycené2,39 g
–– mononenasycené0,68 g
–– polynenasycené1,72 g
––– omega 30,00 g
Vláknina59,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,20 g
Sacharidy57,50 g
– cukry26,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
očistěná chapadla z kalamárů Oliheň
2 2 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 dl 2 dl suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
lžíce lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
směs listových salátů (polníček, frisee, escarola, lollo biando..) Salát listový čerstvý
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
drcený česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.