Nutriční hodnoty (Listový salát s chobotnicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 391 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,62 g |
Tuky | 3,62 g |
– nasycené | 0,99 g |
– nenasycené | 2,39 g |
–– mononenasycené | 0,68 g |
–– polynenasycené | 1,72 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 59,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 57,50 g |
– cukry | 26,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
očistěná chapadla z kalamárů | Oliheň | |
2 2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 dl 2 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
lžíce lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
směs listových salátů (polníček, frisee, escarola, lollo biando..) | Salát listový čerstvý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový | |
drcený česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |