Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 273 kJ / 65 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,05 g |
| Tuky | 0,19 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 11,61 g |
| – cukry | 7,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| šťáva z limetky | Šťáva z limetky | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| parmezán | Parmezán |