Nutriční hodnoty (Rýžový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 489 kJ / 595 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,91 g |
| Tuky | 3,42 g |
| – nasycené | 0,72 g |
| – nenasycené | 1,88 g |
| –– mononenasycené | 0,89 g |
| –– polynenasycené | 0,98 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 20,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 115,08 g |
| – cukry | 28,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g rýže v suchém stavu | Rýže bílá | 100 g |
| 200 g 200 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 10 10 velkých černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuňák v olivovém oleji | Tuňák v oleji |