Nutriční hodnoty (Aljašská treska na víně se špagetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 165 kJ / 1 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,66 g |
| Tuky | 10,83 g |
| – nasycené | 2,64 g |
| – nenasycené | 3,37 g |
| –– mononenasycené | 1,60 g |
| –– polynenasycené | 1,77 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 26,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 355,40 g |
| – cukry | 27,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-6 kousků 4-6 kousků aljašské tresky | Treska filet | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 250 ml 250 ml tomatové šťávy | Šťáva z rajčete | 250 ml |
| vývar | Vývar hovězí | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| oříšek oříšek másla obalený v hladké mouce | Máslo kravské | |
| 500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |