Nutriční hodnoty (Hříbkový přeliv k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 398 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 1,21 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,05 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 menší hříbky | Hřib čerstvý | |
| 200 ml 200 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |