Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hříbkový přeliv k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie398 kJ /
95 kcal
Bílkoviny7,93 g
– z toho živočišné bílkoviny7,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,46 g
Tuky1,21 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,04 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,05 g
– cukry10,00 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 menší hříbky Hřib čerstvý
200 ml 200 ml nízkotučného mléka Mléko kravské odstředěné 200 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
100 ml 100 ml vývaru Vývar hovězí 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.