Nutriční hodnoty (Hříbkový přeliv k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 398 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 1,21 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,05 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší hříbky | Hřib čerstvý | |
200 ml 200 ml nízkotučného mléka | Mléko kravské odstředěné | 200 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |