Nutriční hodnoty (Peka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 205 kJ / 2 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 353,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 336,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
| Tuky | 113,34 g |
| – nasycené | 49,57 g |
| – nenasycené | 56,75 g |
| –– mononenasycené | 47,60 g |
| –– polynenasycené | 9,15 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 36,98 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 2,74 g |
| Sůl | 6,46 g |
| Sacharidy | 106,78 g |
| – cukry | 23,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa (krůtí, jehněčí - dle chuti) | Kuře prso | 500 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 3 3 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/3 1/3 celeru | Celer bulva čerstvá | 180.00000536441803 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvé bylinky - bazalka, saturejka, tymián, rozmarýn | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |