Nutriční hodnoty (Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 166 kJ / 2 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 154,88 g |
Tuky | 56,10 g |
– nasycené | 14,68 g |
– nenasycené | 29,67 g |
–– mononenasycené | 21,78 g |
–– polynenasycené | 7,89 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 132,18 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 358,30 g |
– cukry | 33,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
600-700 g 600-700 g vařených bílých fazolí | Fazole bílé | 650 g |
4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
cca 6 lžic 6 lžic pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový | |
feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá ostrá paprika | Paprika pálivá |