Nutriční hodnoty (Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 166 kJ / 2 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 179,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 154,88 g |
| Tuky | 56,10 g |
| – nasycené | 14,68 g |
| – nenasycené | 29,67 g |
| –– mononenasycené | 21,78 g |
| –– polynenasycené | 7,89 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 132,18 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 158 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 358,30 g |
| – cukry | 33,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
| 600-700 g 600-700 g vařených bílých fazolí | Fazole bílé | 650 g |
| 4 4 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| cca 6 lžic 6 lžic pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olej | Olej řepkový | |
| feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá ostrá paprika | Paprika pálivá |