Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole s jehněčími žebírky (Kuru fasulye))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 166 kJ /
2 908 kcal
Bílkoviny179,88 g
– z toho živočišné bílkoviny25,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny154,88 g
Tuky56,10 g
– nasycené14,68 g
– nenasycené29,67 g
–– mononenasycené21,78 g
–– polynenasycené7,89 g
––– omega 30,20 g
Vláknina132,18 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy358,30 g
– cukry33,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jehněčích žebírek Vepřová žebra 500 g
600-700 g 600-700 g vařených bílých fazolí Fazole bílé 650 g
4 4 velká rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
3 3 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
cca 6 lžic 6 lžic pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
feferonka Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá ostrá paprika Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.