Nutriční hodnoty (Květákový nákyp s bramborem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 298 kJ / 1 266 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 119,35 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,22 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,13 g | 
| Tuky | 65,48 g | 
| – nasycené | 26,15 g | 
| – nenasycené | 29,40 g | 
| –– mononenasycené | 23,02 g | 
| –– polynenasycené | 6,39 g | 
| ––– omega 3 | 0,22 g | 
| Vláknina | 4,56 g | 
| Cholesterol | 1,29 g | 
| Sodík | 3,93 g | 
| Sůl | 9,34 g | 
| Sacharidy | 47,60 g | 
| – cukry | 14,30 g | 
| ––– laktóza | 11,70 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 velký květák | Květák čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 PL 1 PL naložené krájené červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g | 
| 200 g 200 g vyuzené šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g | 
| 180 g 180 g strouhaného jemného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 180 g | 
| 4 4 brambory (pokrájené na kostičky) | Brambor zimní | 200 g | 
| 1 1 malý pokrájený pórek | Pórek čerstvý | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| trocha trocha nálevu z naložených ostřejších červených paprik | Paprika červená čerstvá | 
 
	