Nutriční hodnoty (Výborné kuře na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 762 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
| Tuky | 14,95 g |
| – nasycené | 2,06 g |
| – nenasycené | 12,16 g |
| –– mononenasycené | 8,15 g |
| –– polynenasycené | 4,01 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 30,47 g |
| – cukry | 2,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 dl 2 dl červeného vína na podlévání (zvolila jsem španělské Los Molinos) | Víno červené suché | 200 ml |
| hrnek hrnek vody | Voda | |
| 4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 2 2 dl červeného vína | ||
| 3 lžičky 3 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky práškového česneku | Česnek sušený | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce pálivé papriky (může být sladká) | Paprika pálivá | 15 g |