Nutriční hodnoty (Ukrajinská pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 869 kJ / 686 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 16,70 g |
| – nasycené | 3,98 g |
| – nenasycené | 8,56 g |
| –– mononenasycené | 6,88 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,85 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 467 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg vařeného masa z boršče | Vepřová kýta | 500 g |
| 0,25 kg 0,25 kg vařené zeleniny | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 0,1 kg 0,1 kg nakládaných (sušených) rajčat | Rajče červené čerstvé | 100.00000149011612 g |
| 2 2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| ocet | Ocet lihový | |
| vývar z boršče | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kváskový chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
| řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |