Nutriční hodnoty (Čína IV.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 138 kJ / 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,40 g |
| – nenasycené | 2,85 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| škrob | Bramborový škrob |