Nutriční hodnoty (Ovocný salát s kadeřávkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
| Tuky | 18,27 g |
| – nasycené | 1,74 g |
| – nenasycené | 15,65 g |
| –– mononenasycené | 8,53 g |
| –– polynenasycené | 7,12 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 32,26 g |
| – cukry | 28,37 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 malé mlaďoučké listy kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 1 1 menší grep | Grapefruit čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semen | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jakéhokoliv za studena lisovaného oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička jablečného octa | Ocet jablečný | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |