Nutriční hodnoty (Bramborový pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 190 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 34,80 g |
| – nasycené | 21,40 g |
| – nenasycené | 12,38 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 123 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 72,76 g |
| – cukry | 11,96 g |
| ––– laktóza | 7,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2/3 2/3 velké zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| střední cibule | Cibule čerstvá | |
| 120 g 120 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý |