Nutriční hodnoty (Pečená vepřová žebra a ocásky se zelím, červenou řepou a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 730 kJ / 3 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 230,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 240,84 g |
| – nasycené | 55,31 g |
| – nenasycené | 162,31 g |
| –– mononenasycené | 122,11 g |
| –– polynenasycené | 40,20 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 22,68 g |
| Cholesterol | 680 mg |
| Sodík | 631 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 37,80 g |
| – cukry | 17,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g vepřových žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
| 1000 g 1000 g vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 1000 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| vývar z kostí na podlití (nebo voda) | Kost hovězí | |
| mleté nové koření | Nové koření mleté | |
| mletý bobkový list | Bobkový list mletý | |
| celý kmín | Kmín | |
| mletý černý pepř | Pepř černý | |
| půl lžíce lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý |