Nutriční hodnoty (Pečená vepřová žebra a ocásky se zelím, červenou řepou a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 730 kJ / 3 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 230,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 240,84 g |
– nasycené | 55,31 g |
– nenasycené | 162,31 g |
–– mononenasycené | 122,11 g |
–– polynenasycené | 40,20 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 37,80 g |
– cukry | 17,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g vepřových žeber | Vepřová žebra | 1000 g |
1000 g 1000 g vepřových ocásků | Vepřový ocásek | 1000 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
vývar z kostí na podlití (nebo voda) | Kost hovězí | |
mleté nové koření | Nové koření mleté | |
mletý bobkový list | Bobkový list mletý | |
celý kmín | Kmín | |
mletý černý pepř | Pepř černý | |
půl lžíce lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý |