Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vepřová žebra a ocásky se zelím, červenou řepou a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 730 kJ /
3 282 kcal
Bílkoviny236,44 g
– z toho živočišné bílkoviny230,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,44 g
Tuky240,84 g
– nasycené55,31 g
– nenasycené162,31 g
–– mononenasycené122,11 g
–– polynenasycené40,20 g
––– omega 31,40 g
Vláknina22,68 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy37,80 g
– cukry17,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřových žeber Vepřová žebra 1000 g
1000 g 1000 g vepřových ocásků Vepřový ocásek 1000 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
hořčice Hořčice plnotučná
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
vývar z kostí na podlití (nebo voda) Kost hovězí
mleté nové koření Nové koření mleté
mletý bobkový list Bobkový list mletý
celý kmín Kmín
mletý černý pepř Pepř černý
půl lžíce lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.